OriGENE Incompany | De ruggengraat van werkend Nederland.

Wij richten ons op de preventie van rugklachten door de vitaliteit van de rugspieren te optimaliseren. Wil je weten hoe we dit doen? Kijk dan onderstaande video die we bij de Efteling hebben opgenomen.

Wat is Incompany

Met OriGENE InCompany investeer je preventief in de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers en draag je tevens bij aan meer werkplezier.
Onze effectieve trainingsmethode ondersteunt je organisatie op twee manieren:

  • Het (preventief) optimaliseren van de wervelkolom spieren, door het draagvermogen en de (arbeid)belastbaarheid van de rug te verhogen.
  • Het bewustzijn van de individuele medewerker rondom gezond beweeggedrag en zelfredzaamheid verhogen, waarmee duurzame resultaten geborgd worden.
    Om zo tijdsefficiënt en laagdrempelig mogelijk te zijn vindt OriGENE InCompany training plaats bij jou op de werkvloer. Wil je weten hoe dit precies werkt?

Naast preventie houden we ons ook al vele jaren bezig met het behandelen van de oorzaken van
rugklachten. Vele duizenden mensen zijn in samenwerking met onze partners van hun rugklachten
geholpen met een duurzaam resultaat. Voor meer informatie hierover zie ook onze overige pagina’s

De voordelen van OriGENE InCompany

De meest belangrijke voordelen van OriGENE InCompany op een rij:

  • Zowel de vitaliteit van de rug, als de zelfredzaamheid van jouw medewerkers omtrent gezond gedrag, worden parallel vergroot door ons programma
  • Individuele en op maat afgestemde training borgen een veilige uitvoering en overbelasting. OriGENE InCompany training vindt altijd individueel plaats onder begeleiding van een specialist
  • Kosten en tijdbesparend en laagdrempelig doordat de training op de werkvloer kan plaatsvinden in 15-20 minuten per week, zonder dat medewerkers zich hoeven om te kleden
  • Duidelijke afspraken omtrent het meten van effectiviteit en bepalen parameters, met AVG geborgde terugkoppeling van de resultaten geven jou inzage in de progressie en Return On Investment.
  • Vergroot tevens de productiviteit en het werkplezier van jouw medewerkers doordat ze zich per week vitaler en weerbaarder gaan voelen.

Mocht je na het kijken van onze video en het lezen van de tekst geïnteresseerd zijn hoe OriGENE InCompany jouw bedrijf kan ondersteunen naar minder verzuim en meer vitaliteit van de rug? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier, wij komen graag op gesprek!

OriGENE InCompany: voor de ruggengraat van werkend Nederland





    Ik verleen hierbij mijn nadrukkelijke toestemming tot verwerking van mijn gegevens conform de origene-privacy verklaring.

    Lees in onze privacy verklaring hoe wij de bovenstaande door u ingevulde informatie verwerken.


    We gaan graag met je in gesprek

    OriGENE InCompany voor de ruggengraat van werkend Nederland

    0031 (0)6 33879170